Výhradní distributor firmy Cosval s.p.a. již od roku 1997.


úvodní Přírodní vůně do bytu Aroma difuzér s tyčinkami RÝŽOVÉ KLÍČKY, 50 ml


Aroma difuzér s tyčinkami RÝŽOVÉ KLÍČKY, 50 ml

SAMOSTATNĚ NEPRODEJNÝ VZOREK

Díky vzorku zdarma máte možnost vyzkoušet si, jak vám bude daný přípravek vyhovovat pro váš typ pleti, vlasů, anebo na konkrétní problém, který řešíte. Pokud vás zajímá jiný produkt na vyzkoušení, ale nenašli jste ho v aktuální nabídce, napište nám svoji žádost do poznámky k objednávce. Bude-li to možné, rádi vám vyhovíme. Nabídka vzorků na zkoušku se v košíku mění cca každý měsíc.

Rice Germs: příjemná čistá vůně, jemně květinová a pudrová.Mini difuzér.

Objednací číslo: LH 400075
Dostupnost: NA OBJEDNÁVKU - dodáme do 6 týdnů
Super dárky ZDARMA

Na objednávku

Vůně do bytu: vonný difuzér s bambusovými tyčinkami 

LOCHERBER MILANO HOME AND SPA: NATURAL COLLECTION

Bytový parfém Locherber je ideální doplněk Vašeho domova: kubická lahvička ze silného skla, koncentrovaná vůně, speciální dřevěné víčko a tyčinky. Design, který navíc příjemně provoní okolí a přírodní nebo recyklovatelný materiál.

Přírodní čistá vůně: náplň je z čistě přírodních surovin z kontrolovaného původu a zpracovaní je kompletně Made in Italy. Uvolňováním vonné esence nevznikají žádné pro tělo škodlivé látky. 

Velmi vysoký podíl vonné složky - 20% vonná esence. 

Součástí balení je samozřejmě již naplněná speciální hranatá lahvička ze silného skla a ručně zpracovávané dekorativní dřevěné víčko s otvorem, do kterého se po otevření difuzéru vloží přibalené tyčinky. Tyčinky do sebe postupně nasají vonnou esencí a následně usnadňují její šíření do okolního prostředí. Vůně se nenásilně rozvine a jemně voní. 

RÝŽOVÉ KLÍČKY / RICE GERMS: květinová, mechová, vanilková vůně INSPIROVANÁ JAPONSKEM.
Umístění: vstupní prostory, chodba, koupelna, ložnice, hotel, restaurace, terasa, lékařské studio, ordinace, loď, auto, letadlo

Hlava: Levandule, bergamot
Srdce: Brambořík, jasmín, fialkové listy
Základ: Lišejníky, cedrové dřevo, ambra, vanilka

Tato velikost je ideální velikostí do velmi malých prostor a místností. Po vyprchání náplně lze samostatně dokoupit jen Náhradní náplň pro difuzér Locherber o objemu 250 ml buď ve stejné, anebo jiné vůni. Skleněný designový difuzér stačí vypláchnout teplou vodou a případně koupit náhradní tyčinky.

 

Objednací číslo: LH 400075
Výrobce: Locherber Milano
Kategorie: Přírodní designové vůně do bytu Locherber Milano
Dostupnost: NA OBJEDNÁVKU - dodáme do 6 týdnů
Objem: 50 ml
Virtuálka: Difuzér
Druh vůně: Rice Germs
Umístění: Restaurace / Kuchyně | Hotel / Recepce | Pokoj pro hosty | Koupelna / WC | Šatna | Dámské butiky | Spa / Wellness | Vstupní prostor / Chodba
Kolekce: Natural Collection

BYTOVÝ PARFÉM: Vonný difuzér s bambusovými tyčinkami.

Podmanivá, čistá, květinová jemně sladká vůně Rýžových klíčků obsahuje tyto vonné složky: levandule, bergamot,brambořík, jasmín, fialkové listy, lišejníky, cedrové dřevo, ambra, vanilka.

Tip: pro rychlejší a intenzivnější provonění, lze 1 nebo všechny tyčinky čas od času otočit a namočit do náplně opačnou stranou. 

Obsah balení: skleněná kubická pískovaná lahvička o obsahu 50 ml, dřevěné víčko, bambusové tyčinky.

KONTAKTUJTE NÁS

Bellitia s.r.o.